Rioleringswerken

Een van onze laatste werken

Voor je jou tuin laat aanleggen kijk je eerst best of al je rioleringsbuizen en aansluitingen nog voldoen aan de wettelijke normen van vandaag . Afvalwater dient gescheiden te zijn van regenwater .Dit zal de norm worden in de toekomst en al op veel plaatsen verplicht. Daarom is het best dit even na te kijken . Ook verouderde leidingen kunnen vroeg of laat voor problemen zorgen. Om deze redenen is het misschien raadzaam om op dit moment de koe bij de horens te vatten en  uw leidingen te vervangen , zodat je later niet je aangelegde tuin hoeft open te spitten. Wij bieden jou de oplossing van a tot z .

Het zal je maar overkomen , je hebt juist een mooie tuin laten aanleggen en dan krijg je problemen met je afvoer. Je wil er in je stoutste dromen niet aan denken , wederom moet alles ontgraven worden , met als gevolg dat je hele tuin een bouwwerf wordt , terwijl je voordien zoveel tijd en geld geïnvesteerd hebt in een mooie tuin.Laat dit niet gebeuren en vertrouw op onze service. Wij komen graag ter plaatsen om te kijken wat we voor jou kunnen doen voor je met de problemen komt te zitten.Wij zijn er voor u met alle oplossingen voor uw probleem.

 

Rioleringswerken

Het herstellen of plaatsen van volledige afvoersystemen voor afval en hemelwater.

Septische putten, waterputen, meterputten

Plaatsen van beerputten en waterputten vervaardigd uit kunststof of beton, meterputten vervaardigd uit beton.

Ontstoppen van afvoerleidingen

Vrijmaken van verstopte afvoerbuizen met een hoge druk installatie.

Camera controle en lokaliseren van rioleringen

Uitvoeren van een camera inspectie voor het opsporen van breuken en verzakkingen, allerlei defecten, slecht uitgevoerde werken , tevens het lokaliseren van gebreken van afvoerbuizen met sonar.

 

 

Grondwerken en afbraakwerken

Ophogen, afgraven, nivelleren, modeleren van terreinen, trekken van sleuven, funderingswerken, kleine afbraakwerken. Gespecialiseerd in werken op werven met een zeer beperkte ruimte, inzet van speciaal uitgeruste micro machines.

Logistiek

WDW Tuinen heeft de beschikking over een uitgebreide uitrusting gaande van eenvoudig klein materieel tot rollend materieel voor graven, laden, lossen, transporteren van grond, zand. Voor de aangeboden diensten is steeds het juiste materieel beschikbaar om elke opdracht op de meest professionele wijze te kunnen uitvoeren.

Drainage van natte terreinen

Het droogleggen van gronden door het plaatsen van drainagebuizen of door een grondbemaling bij middel van boorputten.

 

Bel ons , tik op de knop